top of page

Plafonds en wanden

Een plafond verlagen, schuin plafond, afgehangen of vrijdragend plafond plaatsen? GYPROC plafonds zorgen voor een strakke, naadloze afwerking. Ik plaats GYPROC plafonds, systeemplafonds en tegelplafonds. Elektrische bedrading, ventilatiekanalen en verlichting kunnen discreet achter het plafond weggewerkt en inbouwspots mooi ingewerkt worden. De GYPROC platen worden vakkundig op elke hoogte geplaatst, zonder zichtbare naden of schroefgaten. GYPROC plafonds kunnen ook worden gecombineerd met isolatiemateriaal om geluidsoverdracht tot een minimum te beperken. Ideaal voor kantoren, woonkamers en slaapkamers. 

Plafonds en wanden

Voorzetwanden of scheidingswanden met GYPROC voorzien? Ook hier kan ik voor zorgen. Een voorzetwand is de ideale oplossing bij renovaties, om oneffen muren te verbergen of bestaande leidingen weg te werken bijvoorbeeld. Hierbij wordt de GYPROC wand tegen uw bestaande binnenmuur geplaatst. Een scheidingswand verdeelt grotere ruimtes in verschillende kamers of breekt een bestaande ruimte op en biedt privacy.

Isoleren van zolders

Naast het plaatsen van GYPROC wanden en plafonds kunt u ook bij mij terecht om uw zolder te isoleren. Zo combineer ik GYPROC platen met isolatiemateriaal, zoals Isover, Knauf of Rockwool om een koude, killige zolderruimte te isoleren en af te werken. Hierdoor kunt u snel besparen op uw energiefactuur, de akoestiek verbeteren en het wooncomfort verhogen. Het isoleren van uw zolder is altijd een verstandige keuze.

Gyprocwerken

NEEM CONTACT OP

Wenst u uw plafonds en muren af te werken met GYPROC of uw zolder te isoleren?
Neem meteen contact op met Ecran Paul, uw betrouwbare en ervaren aannemer in Gyprocwerken te Ranst.

bottom of page